Catering

Klithuset har den fordel, at vores gæster kan vælge stor eller lille forplejning helt efter behov og temperament.

Ved private selskaber kan lejerne selv sørge for privat cateringløsning, eller benytte nedennævnte leverandører, som vi kan anbefale.

Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Entré
Klithuset
Klithuset
Leverandører

Producerer i egne køkkener – transport skal tillægges.

“Mit hjerte banker for ærlig mad”

Jeg er gourmetcaterer i Nordsjælland og er stolt af mit håndværk, som jeg forvalter med dyb kærlighed. Går du også op i god mad? God mad kræver tid, håndværk og talent for smag. Maden fra mit køkken skal være ærlig, have sjæl, være veltilberedt og smage fantastisk. Den skal smage, så hver enkelt råvare udfolder sine unikke smagsnuancer. Catering fra Jacob Ernst Food er som at få restauranten hen til dig – til store begivenheder, events og til de sjove middagsselskaber.

Vi laver mad til private og til virksomheder og bruger gerne god tid sammen med kunderne, så I får lige netop den mad, I bedst kan lide. Smagen er essentiel for mig. Det allervigtigste. Derfor planlægger jeg alt, så maden kommer til dig frisk og fuld af smag. Samtidigt med, at du er sikker på at smag og præsentation lever op til dine ønsker. Der kommer ikke noget ud af køkkenet, som kokkene og jeg ikke selv er vilde med. Jeg håber, at du også vil nyde det.

Se menuforslag, billeder og priseksempler på hjemmesiden

Producerer delvis i Klithusets køkken.

”Ingebergs” er et moderne gastronomisk firma med fokus på høj kvalitet og enkelhed til private og erhverv. Alle forslag bliver personligt udfærdiget til hver begivenhed i samarbejde med vores kunder.

Vi gør os stor umage med at tilpasse arrangementet til dine ønsker såvel gastronomisk og økonomisk. (Priser starter typisk ved kr. 275,- pr. kuvert ).

Læs hele vores menuforslag her.

Ingebergs varetager gerne alle dele af planlægning og udførelse. Vi kan stå for at lave maden samt indkøb af drikkevarer som er tilpasset maden. Derudover kan vi hjælpe med motiveret og glad personale, borddækning og mange andre praktiske ting.

Producerer i egne køkkener – transport skal tillægges.

Meyers Køkken er Claus Meyers cateringforretning. Meyers Køkken har 18 års erfaring med at levere mad og gastronomiske oplevelser til små og store arrangementer.

Vi laver velsmagende mad til konferencer, receptioner, middage, bryllupper og alle andre begivenheder hvor der er brug for god mad.

Vores mad er lavet fra grunden og tager altid udgangspunkt i sæsonens bedste – gerne danske – råvarer. Køkkenet arbejder med kontrasterne i maden, altså balancen mellem sødme, syre, salt og bittert, med det formål at skabe mad med stor smag.

Et vellykket arrangement afhænger af god planlægning og evnen til at se problemet, før det opstår. Derfor har vi 5 erfarne og servicemindede koordinatorer klar til at hjælpe dig med planlægningen af dit næste arrangement.

Med andre ord er vi en garanti for, at du kan læne dig trygt tilbage og nyde maden.

Se alt om menuer og priser på: www.meyerskoekken.dk

Kontakt for menu og priser.