Klithuset udlejes til:

  • Medarbejderes egne fester og arrangementer. Udlejning til egne arrangementer betyder: egne/en ægtefælle/partner/forældre/svigerforældres/barns/søskendes mærkedage (priskategori 1).
  • Konferencer for Lauritzen-Gruppens virksomheder (priskatgori 2).
  • Konferencer for bevillingsrelaterede organisationer/foreninger/institutioner (priskategori 3).

Klithuset kan lejes så ofte man ønsker. Booking max tre år før arrangementet skal afholdes. Booking til søskende kan dog max. ske 1 år før. Booking af Tropehuset skal ske senest fire uger før lejetidspunkt.

Benyt vores online bookingsystem for at leje Klithuset.

Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Dronningmølle
Klithuset i Dronningmølle

Der er 14 dobbeltværelser m/bad i Klithuset. Der er mulighed for opredning på sovesofa på værelse 104 samt 102. Derudover kan der i Tropehuset yderligere lejes 8 dobbeltværelser m/bad. I JL-huset kan lejes 1 dobbeltværelse og 2 enkeltværelser med fælles bad samt mulighed for opredning på sovesofa. I Styrmandshuset kan lejes 1 dobbeltværelse m/bad og 1 opredning på sovesofa.

Bemærk venligst at Tropehuset, JL-huset og Styrmandshuset kun kan lejes i forbindelse med leje af Klithuset.

Klithuset har faciliteter til selskaber op til 60 personer. Køkkenet i underetagen har opvaskemaskine, køleskabe, fryser samt madelevator op til tekøkkener ved Konferencesal og ved veranda. Stueetagen indeholder et hyggeligt bibliotek og en stor konferencesal, der kan deles i to rum. Der er handicaptoilet i stueetagen.

Kontakt Klithuset

Covid-19

På Klithuset følger vi myndighedernes anbefalinger for at undgå smitte og har taget følgende forholdsregler, så du trygt kan besøge Klithuset.

  • Dispensere med håndsprit er tilgængelige i fælles områderne på Klithuset
  • Der er opsat dispensere med håndsprit på alle værelser
  • Myndighedernes retningslinjer hænger synligt

Planlægning af fest på Klithuset

Da myndighedernes anbefalinger løbende ændres, henviser vi til Sundhedsstyrelsens anbefalinger for private arrangementer og fejringer i en tid med Covid-19.

Klithuset regnes som et “medborgerhus“, da det lejes ud uden personale. Det er op til den enkelte lejer, at følge myndighedernes retningslinjer. Det kan derfor være nyttigt at bemærke følgende mål i forbindelse med planlægningen af jeres fest på Klithuset:

Salen: 90 m2

Repos: 31 m2 .

Sal + repos: 121 m2

Bibliotek: 56 m2

Eksempel:
Hvis myndighederne anbefaler 4 m2 plads pr. gæst, er der plads til 30 gæster i sal inkl repos hvor der kan sættes et bord i hver ende.

Hvis myndighederne anbefaler 4 m2 plads pr. gæst, vil der være plads til 14 gæster i biblioteket.

 

OBS: Afbestilling på grund af COVID-19

Klithuset har følgende midlertidige regler ved afbestilling gældende fra 1. oktober 2020 til 1. maj 2021:

  • Din booking kan flyttes frem i tiden, såfremt det efter din vurdering ikke er muligt at afholde det planlagte arrangement pga. Corona-situationen. Tjek ledige datoer i Klithusets booking-kalender.
  • Ved afbestilling inden 4 måneder før det planlagte arrangement tilbagebetales lejen, dog ikke depositum.
  • Ved afbestilling senere end 4 måneder før det planlagte arrangement tilbagebetales 50% af lejen, dog ikke depositum. (Såfremt kapaciteten udlejes til anden side tilbagebetales hele lejen, dog ikke depositum).