Klithuset udlejes til:

  • Kurser og konferencer for Lauritzen-Gruppens virksomheder.
  • Medarbejderes egne fester og arrangementer. Udlejning til egne arrangementer betyder: egne/en ægtefælle/partner/forældre/svigerforældres/barns/søskendes mærkedage.
  • Organisationer/institutioner/foreningers arrangementer som Lauritzen Fonden støtter.

Klithuset kan lejes så ofte man ønsker. Booking max tre år før arrangementet skal afholdes. Booking til søskende kan dog max. ske 1 år før. Evt. booking af Tropehuset skal blot ske senest fire uger før lejetidspunkt.

Benyt vores online bookingsystem for at leje Klithuset.

Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Dronningmølle

Der er 14 dobbeltværelser m/bad i Klithuset. Derudover er der mulighed for opredning på sovesofa på værelse 104 samt 102. I Tropehuset kan vi yderligere tilbyde 8 dobbeltværelser m/bad. I JL-huset kan vi tilbyde 1 dobbeltværelse og 2 enkeltværelser med fælles bad samt mulighed for opredning på sovesofa. I Styrmandshuset kan vi tilbyde 1 dobbeltværelse m/bad og 1 opredning på sovesofa.

Bemærk venligst at Tropehuset, JL-huset og Styrmandshuset kun kan lejes i forbindelse med leje af Klithuset.

Klithuset har faciliteter til selskaber op til 60 personer. Køkkenet i underetagen har opvaskemaskine, køleskabe, fryser samt madelevator op til tekøkkener ved Konferencesal og ved veranda. Stueetagen indeholder et hyggeligt bibliotek og en stor konferencesal, der kan deles i to rum. Der er handicaptoilet i stueetagen.

Kontakt Klithuset