Klithuset udlejes til:

  • Medarbejderes egne fester og arrangementer. Udlejning til egne arrangementer betyder: egne/en ægtefælle/partner/forældre/svigerforældres/barns/søskendes mærkedage (priskategori 1).
  • Konferencer for Lauritzen-Gruppens virksomheder (priskatgori 2).
  • Konferencer for bevillingsrelaterede organisationer/foreninger/institutioner (priskategori 3).

Klithuset kan lejes så ofte man ønsker. Booking max tre år før arrangementet skal afholdes. Booking til søskende kan dog max. ske 1 år før. Booking af Tropehuset skal ske senest fire uger før lejetidspunkt.

Benyt vores online bookingsystem for at leje Klithuset.

Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Klithuset
Dronningmølle
Klithuset i Dronningmølle

Der er 14 dobbeltværelser m/bad i Klithuset. Der er mulighed for opredning på sovesofa på værelse 104 samt 102. Derudover kan der i Tropehuset yderligere lejes 8 dobbeltværelser m/bad. I JL-huset kan lejes 1 dobbeltværelse og 2 enkeltværelser med fælles bad samt mulighed for opredning på sovesofa. I Styrmandshuset kan lejes 1 dobbeltværelse m/bad og 1 opredning på sovesofa.

Bemærk venligst at Tropehuset, JL-huset og Styrmandshuset kun kan lejes i forbindelse med leje af Klithuset.

Klithuset har faciliteter til selskaber op til 60 personer. Køkkenet i underetagen har opvaskemaskine, køleskabe, fryser samt madelevator op til tekøkkener ved Konferencesal og ved veranda. Stueetagen indeholder et hyggeligt bibliotek og en stor konferencesal, der kan deles i to rum. Der er handicaptoilet i stueetagen.

Kontakt Klithuset

Covid-19

På Klithuset følger vi myndighedernes anbefalinger for at undgå smitte og har taget følgende forholdsregler, så du trygt kan besøge Klithuset.

  • Dispensere med håndsprit er tilgængelige i fælles områderne på Klithuset
  • Der er opsat dispensere med håndsprit på alle badeværelser
  • Myndighedernes retningslinjer hænger synligt

Planlægning af fest på Klithuset

Da myndighedernes anbefalinger løbende ændres, henviser vi til Sundhedsstyrelsens anbefalinger for private arrangementer og fejringer i en tid med Covid-19.

Klithuset regnes som et “medborgerhus“, da det lejes ud uden personale. Det er op til den enkelte lejer, at følge myndighedernes retningslinjer.