I Klithuset er der bestik, tallerkener, glas, kopper, fade, termokander og køkkengrej til 60 personer. I anretterkøkken forefindes der endvidere varmeskab til tallerkner. Klik her for at få en oversigt over service til rådighed i Klithuset.

Der er 11 klapborde i 160×80 cm. Derudover er der 11 runde bordplader med diameter på 120 cm til 6 personer samt 8 runde bordplader med diameter på 150 cm til 8 personer. Der er dyner og hovedpuder på værelserne, og man medbringer selv sengelinned og håndklæder, med mindre man ønsker at leje Klithusets. Prisen er 125 kr. per sæt som indeholder både sengelinned, håndklæder, shampoo og sæbe. Opredning pr. seng koster kr. 75. Hvide duge kan lejes for kr. 55 per stk. og stofservietter for kr. 5 per stk. Desuden findes der, DVD-afspiller, fladskærm, hårtørrer, strygebræt og strygejern, også 2 x trip trap barnestole, 1 med baby indsats og 2 x weekendsenge til børn.

Download huskeseddel til Klithusets lejere.

AV-udstyr

AV-udstyr inkluderer projektor i loftet, lærred, TV med dvd, musikanlæg, kopimaskine til rådighed. Vi tilbyder desuden trådløs deling til enhver enhed med ClickShare.

Klithuset
Badeværelse på¨Klithuset
Værelse på Klithuset
Badeværelse
Køkken
Klithuset
Klithuset
Opholdsstue
Klithuset
Klithuset