“Lind Foundation har trods sin korte levetid som fond allerede nogle meget klare og inspirerende perspektiver på, hvordan vi kan arbejde med at skabe mærkbar social forandring ved at insistere på at kvantificere og værdiansætte de økonomiske og sociale effekter som skabes for mennesker og samfund”, udtaler Kathrine og fortsætter;

“Jeg ser frem til at bidrage med min viden og erfaring både ift. strategi, programudvikling og evaluering fra et fondsperpektiv, men i lige så høj grad også min erfaring med at være tæt samarbejdspartner for kommuner og NGO’er, når der arbejdes henimod at skabe forandringer for en konkret målgruppe. Og så er Lind Foundations tilgang, om at ALLE har noget at biddrage med, noget der taler lige ind i mit hjerte – og også min erfaring og overbevisning”.

For bestyrelsesformand og stifter af Lind Foundation, Henrik Lind, bringer Kathrine vigtige bidrag til fondens videre arbejde:

”Det er en stor fornøjelse at kunne byde Kathrine velkommen i bestyrelsen. Vi ser Kathrines solide erfaring og ikke mindst nysgerrighed som et rigtig godt match til vores værdier og måde at arbejde på. Med solid erfaring med brede og stærke partnerskaber på tværs af offentlige og civilsamfundsaktører på socialområdet, bliver Kathrine en gevinst for den videre strategiske udvikling af Lind Foundation”.

Siden 2015 har Kathrine Geisler Madsen været ansat i Lauritzen Fonden, hvor hun fra 2017 har været souschef. Kathrine har en kandidatgrad i Erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation, Cand. merc. (kom), fra Copenhagen Business School.