Ambitionerne for Platformen er høje og den nye platformsleder får en nøglerolle i udviklingen af stedet, der skal samle og muliggøre fællesskaber og knytte sociale bånd mellem mennesker.

Thomas Abrahamsen glæder sig til at tage fat på de nye udfordringer og samtidig inddrage sine erfaringer og kendskab til lokalmiljøet. ”Det er en helt vildt spændende opgave. Jeg har mange ideer og tanker som jeg glæder mig til at sætte strøm til, men i første omgang handler det om at bruge det store forarbejde der allerede er lavet som afsæt for de kommende opgaver med at udvikle Platformen, så det bliver et socialt knudepunkt for Østerbyen og for Esbjerg” fortæller Thomas Abrahamsen.

Den nye platformsleder kommer fra en stilling på Urbanskolen i Esbjerg, hvor han har været souschef og administrativ leder med ansvar for udvikling af en række aktiviteter og initiativer, der har taget udgangspunkt i kultur og understøttet trivsel og fællesskaber på Urban-skolerne. Han har solid ledererfaring fra tidligere jobs i både Varde og Esbjerg Kommune og er oprindeligt uddannet skolelærer fra Ribe Seminarium.

I Lauritzen Fonden glæder man sig til at byde Thomas Abrahamsen velkommen som ny daglig leder for Platformen.

”Ansøgerfeltet var utrolig stærkt og i ansøgningsprocessen blev der udvist stor begejstring og forståelse for vores visioner for Platformen. I et skarpt slutfelt af kvalificerede ansøgere faldt valget som platformsleder til sidst på Thomas Abrahamsen,” udtaler souschef i Lauritzen Fonden, Kathrine Geisler Madsen.

”Thomas er jo et velkendt ansigt for os og senest har vi arbejdet sammen med ham i forbindelse med udviklingen af skolebiblioteket på Præstegårdsskolen. Her blev hans interesse for at være positivt bidragende i lokalsamfundet meget tydelig, og hans tilgang til opbygning af fællesskaber vil være en styrke i arbejdet med at forme og udvikle Platformen” siger Kathrine Geisler Madsen og fortsætter ”med Thomas ved roret får vi en både visionær og jordnær leder, og jeg er sikker på at han i tæt samarbejde med Platformens vicevært og andre relevante samarbejdspartnere, kan være med til at skabe et levende og unikt sted i hjertet af Østerbyen.”

Thomas er 48 år og har base i Hjerting i Esbjerg, hvor han bor sammen med sin kone og to børn.

Den 1. juli 2019 overtog Lauritzen Fonden Bieringhus Efterskole, og ambitionen er at omdanne stedet til et kultur- og medborgerhus i hjertet af Østerbyen, med det formål at samle, udvikle, drive og muliggøre fællesskaber og aktiviteter på tværs af alder og interesse.

For yderligere information, kontakt souschef i Lauritzen Fonden Kathrine Geisler Madsen på tlf.:3396 8435 eller på e-mail kge@lauritzenfonden.com.