Beliggende på Esbjergs Platformen, vil iværksætterhuset Riggen skabe rammerne for et netværk af ligesindede og bidrage til iværksætterkulturen, som Esbjerg historisk set har tradition for.

Her vil være åbent for alle typer iværksættere. Det vil sige både non profit, not only for profit og for profit, mens der desuden vil være plads til både kommende, nye og etablerede iværksættere, som vil bruge Riggen til arbejdsplads.

Projekter skal realiseres

Riggen vil gerne bringe et netværk af forretningsudviklere og vidensdeling fra erhvervslivet til iværksætterne for herigennem at gøre det nemmere for flere iværksættere at realisere deres projekter. Derfor vil Riggen bl.a. tilbyde sparring og rådgivning, mentorforløb, pitchtræning, forretningsudvikling, netværksmøder, kobling til etablerede virksomheder i nærområdet, iværksættercafé, netværksmøder og vækstprogrammer.

Målet er hvert år at gøre 15-20 nye virksomheder flyvedygtige, og Riggen forventer at kunne huse 20 faste iværksættere og 10 “flyvepladser”, når det slår dørene op i foråret 2021.

Riggen støttes af Esbjerg Kommune, Business Esbjerg (som står for driften) og Lauritzen Fonden.

Du finder Riggen på Platformen, Gl. Novrup vej 14, 6705 Esbjerg.

Vil du vide mere, kan du læse om Riggen her.

Om projektet:

Bevillingsmodtager: Business Esbjerg

Støttebeløb i alt: 7.800.000

År: 2020 - 2030

www.businessesbjerg.com/da/virksomhed/start-virksomhed-2/riggen-esbjergs-ivaerksaetterhus/